browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Restaurant

“SIK HAAI KWONG DZAU”

Zo luidt een oud Chinees gezegde.
Dit betekent niets anders dan: als je goed wilt eten dan moet het in Canton zijn. De Cantonese keuken wordt niet alleen in heel China gewaardeerd, maar is ook wereldwijd vermaard.
De Cantonese gerechten onderscheiden zich door hun veelzijdige verse ingredienten en door hun vaak iets wat zoete smaak. Als u de voorkeur geeft aan scherp eten, kiest u dan uit de Sichuanese gerechten.

De Sichuanese keuken is immers van absoluut topniveau, vooral door haar rijke kruiden.
Onze geschoolde chef-kok zal de Cantonese en Sichuanese specialiteiten met alle zorg en kwaliteit voor u klaarmaken.

De Thaise keuken

De Thaise keuken vindt zijn oorsprong in een samenvoeging van de Chinese, Indiase, Indonesische, Vietnamese
en Thaise cultuur.

De populariteit van de Thaise keuken is explosief gegroeid over de gehele wereld door de exotische contrasten
in de smaak van de zoete, zoute, zure en hete gerechten.
Gebaseerd op deze principes brengt de Thaise keuken goed uitgebalanceerde en uiterst smaakvolle
maaltijden.

Heeft u een allergie? Meld het ons!